Beer Beauty

Probably Τα Καλύτερα
Προϊόντα Ανδρικής Περιποίησης Στον Κόσμο

ΣΥΡΕΤΕ ΚΑΤΩ

Beauty From Beer

Οι άνδρες οι οποίοι αγαπούν την μπύρα μπορεί απλά να βρουν την σειρά Beer Beauty της Carlsberg ενδεχομένως σαν την καλύτερη νέα γκάμα προϊόντων ανδρικής περιποίησης στον κόσμο!

Τα εργαστήρια της Carlsberg, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, μαζί με την εταιρία παραγωγής καλλυντικών Urtegaarden, έχουν δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων ανδρικής περιποίησης φτιαγμένα από αληθινή μπύρα Carlsberg.

Μαγιά, Κριθάρι, Λυκίσκος και Ομορφιά

Στην Carlsberg χρησιμοποιούμε μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες- Μαγιά, Κριθάρι και Λυκίσκος. Μια μέρα συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά τα συστατικά τα οποία στην πραγματικότητα είναι γεμάτα με βιταμίνη Β και πυρίτιο, είναι ευεργετικά για τα μαλλιά και το δέρμα σας. Συνεπώς αποφασίσαμε να φτιάξουμε την δική μας κατοχυρωμένη συνταγή μπύρας, την δική μας κατοχυρωμένη συνταγή ομορφιάς. Είναι η ομορφιά προερχόμενη από την μπύρα.

Σαμπουάν

Καμαρώνουμε για την δεξιοτεχνία μας. Αυτό γιατί μόνο τα καλύτερα συστατικά δημιουργούν την τελική μπύρα. Ή στην περίπτωση μας το σαμπουάν. Είναι ενδεχομένως το καλύτερο σαμπουάν στον κόσμο. Τώρα λοιπόν ρίξτε το πάνω στο κεφάλι σας.

Παρακαλούμε, λουστείτε υπεύθυνα.

Conditioner

Θα αγαπήσετε το πώς η βιταμίνη Β και το πυρίτιο θα κάνουν τα μαλλιά σας πιο δυνατά και λαμπερά. Και για όσο παραμείνετε πιστοί, η μπύρα θα σας διαβεβαιώνει ότι οι μέρες των «κακών» μαλλιών έχουν τελειώσει. Probably το καλύτερο conditioner στον κόσμο.

Παρακαλούμε λουστείτε υπεύθυνα.

Κρέμα Σώματος

Τι συμβαίνει όταν βάζουμε τους καλούς μας φίλους βύνη, λυκίσκο και μαγιά στο κορμί μας; Ενδεχομένως η καλύτερη κρέμα σώματος στον κόσμο. Αυτό είναι αυτό που συμβαίνει. Είναι ένας συνδυασμός μπύρας και ομορφιάς ζυμωμένος στον παράδεισο.

Παρακαλούμε απλώστε υπεύθυνα.

Δελτίο Τύπου

Παρακαλούμε κατεβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.

Beer'd Beauty

ΣΥΡΕΤΕ ΚΑΤΩ

Beer for Beards

Μετά την επιτυχία της πρώτης μας σειράς Beer Beauty, η Carlsberg Laboratories, το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Carlsberg Breweries, σε συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών Urtegaarden, δημιούργησαν μια νέα σειρά προϊόντων ανδρικής περιποίησης: gel ξυρίσματος, κρέμα aftershave και κρέμα για το μουστάκι που περιέχουν πραγματική μπύρα Carlsberg. Κάθε προϊόν περιέχει 0,2 l. freeze-dried μπύρα Carlsberg. Η νέα σειρά προϊόντων ξυρίσματος έχει δημιουργηθεί ειδικά για τη στήριξη του Ιδρύματος Movember και προκειμένου να συγκεντρώσουμε χρήματα και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις σε ό,τι αφορά ζωτικής σημασίας θέματα που σχετίζονται με την υγεία των ανδρών.

Bros, Mos & co.

Χάρη σε όλα αυτά τα αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριακά οξέα που περιέχει ο εξαιρετικής ποιότητας λυκίσκος μας, τα προϊόντα ομορφιάς με μπύρα σας βοηθούν να μεγαλώσετε και να περιποιηθείτε υπέροχα γένια και μουστάκια. Επίσης, βοηθούν όλα τα αδέρφια μας εκεί έξω, καθώς τα έσοδα πηγαίνουν στο ίδρυμα Movember Foundation. Παραγγείλετε το σετ σας σήμερα! Στηρίξτε το Movember. Ξυριστείτε υπεύθυνα.

Τζέλ Ξυρίσματος

Για γένια που ξεχωρίζουν, χρησιμοποιήστε το gel ξυρίσματος από μπύρα. Περιέχει αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριακά οξέα από λυκίσκο εξαιρετικής ποιότητας. Ναι, είναι ο ίδιος λυκίσκος που χρησιμοποιούμε για την παγκοσμίως διάσημη lager μας. Και probablyείναι η καλύτερη μπύρα και τα ωραιότερα γένια στον κόσμο.

Κρέμα για μετά το ξύρισμα

Το σημαντικό στο ξύρισμα δεν είναι το μουστάκι. Ούτε τα γένια. Είναι κι αυτή η κρέμα aftershave. Και τα αντιοξειδωτικά, τα έλαια και τα αντιβακτηριακά οξέα από τον κορυφαίας ποιότητας λυκίσκο της Carlsberg που έχουμε προσθέσει. Probably η καλύτερη μπύρα στον κόσμο.

Κρέμα για το μουστάκι

Το μουστάκι ενός άνδρα λέει κάτι γι’ αυτόν. Εάν χρησιμοποιείτε αυτή την κρέμα, το δικό σας πιθανώς να λέει: Είμαι ένα μουστάκι που προτιμάει λυκίσκο κορυφαίας ποιότητας. Ξέρετε, γιατί είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και έχουν αντιβακτηριακές ιδιότητες. Probably η καλύτερη μπύρα στο κόσμο.

Carlsberg For Movember

ΣΥΡΕΤΕ ΚΑΤΩ

H Carlsberg υποστηρίζει το Movember

Για εμάς, είναι τόσο φυσικό να βοηθήσουμε να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα Movember, σαν να υψώνουμε ένα ποτήρι μπύρα.

Λατρεύουμε το μουστάκι. Περιποιημένο με όλα τα αντιοξειδωτικά, τα έλαια και τα αντιβακτηριακά οξέα που περιέχει ο εξαιρετικής ποιότητας λυκίσκος της Carlsberg και ενισχυμένο από την αγάπη που έρχεται από την Κοπεγχάγη.

Ο ιδρυτής μας, J.C. Jacobsen, ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στην επιστήμη και προώθησε καινοτόμες ανακαλύψεις. Επιπλέον, για 100 και πλέον χρόνια, ο όμιλος Carlsberg έχει δωρίσει το 30% όλων των μερισμάτων του στην επιστήμη, τη τέχνη και τον πολιτισμό μέσω των ιδρυμάτων Carlsberg. Έτσι, η στήριξή μας για το ίδρυμα Movember είναι ουσιαστικά πιστή στο πνεύμα του ιδρυτή μας και στην κληρονομιά του.

Μπορείτε να μας βοηθήσετε να στηρίξουμε το ίδρυμα Movember αγοράζοντας τα προϊόντα περιποίησης με μπύρα, αλλά εάν θέλετε να κάνετε κάτι περισσότερο, μπορείτε να γίνετε ένα από τα αδέλφια μας σε αυτή την προσπάθεια, από τους Mo Bros ή Sistas, συμμετέχοντας στο δίκτυό μας εδώ και βοηθώντας το ίδρυμα Movember με μια δωρεά.

Και φυσικά, μην ξεχνάτε ποια είναι η ουσία πίσω από όλα αυτά: η προληπτική εξέταση και υπενθυμίστε σε όλους όσους νοιάζεστε να κάνουν το ίδιο. Probably ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το μουστάκι σας.

Συμβουλές για το μουστάκι

Probably ο καλύτερος τρόπος για να περιποιηθείς και να μεγαλώσεις το μουστάκι σου αυτό το Movember

Συνεργαζόμαστε με την Carls στην Κοπεγχάγη, ίσως ο καλύτερος κουρέας στον κόσμο, για να σας βοηθήσουμε να μεγαλώσετε το μουστάκι σας για να στηρίξετε το ίδρυμα Movember. Δείτε και τα έξι επεισόδια και αφήστε μουστάκι, probably η καλύτερη μπύρα στον κόσμο.

Η Μπύρα Δημιουργεί Probably τις Καλύτερες Γενειάδες

Περισσότεροι από 46.000 υπάλληλοι σε όλον τον κόσμο. Probably αυτό σημαίνει πάρα πολλά γένια συνολικά! Από το 1847 έχουμε μεγαλώσει σπουδαία μουστάκια και είμαστε υπερήφανοι να συνεχίζουμε ακόμα τη σπουδαία παράδοση. Ειδικά αν πρόκειται για καλό σκοπό. Δες πώς η Carlsberg συμμετέχει στο Movemver παρακολουθώντας το video galery μας. Σου αρέσει; Βοήθησε μας τότε να υποστηρίξουμε την ανδρική υγεία: μπορείς να αγοράσεις μερικά από τα προϊόντα της Carlsberg όπως gel ξυρίσματος κρέμα για μετά το ξύρισμα ή να πραγματοποιήσεις μια δωρεά στο δικό μας δίκτυο για το Movember http://monetwork.co/beerdbeauty.

Δελτίο Τύπου - Beer'd Beauty

H Carlsberg λανσάρει το Beer'd Beauty - μία limited edition σειρά προϊόντων για ξύρισμα, φτιαγμένα από αληθινή μπύρα Carlsberg - ώστε να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με θέματα υγείας που απασχολούν τους άνδρες μέσα από το Movember Foundation.